Itawaru*Practice for Shiatsu in Amsterdam De Pijp
 


Jullie ervaringen


Ik had het geluk dat ik, vanaf het begin dat Nakry de opleiding voor Shiatsu therapeut deed, haar proefpersoon mocht zijn.
Inmiddels zijn we ruim vier jaar verder en ben ik zo dankbaar dat ik Shiatsu heb leren kennen door Nakry en dat het resultaat van een shiatsumassage van Nakry elke keer zo duidelijk merkbaar is.
Ik voel me altijd zo heerlijk na haar behandeling! Alsof de blokkades onder haar handen ter plekke oplossen! Het effect er van is meteen duidelijk merkbaar.
Nakry heeft mij ook inzicht gegeven in het verband tussen klachten en bepaalde emoties. Op basis daarvan behandeld ze de desbetreffense meridiaan, en ik vind het elke keer weer wonderbaarlijk hoe het werkt. Nakry weet precies waar mijn blokkades zitten, ook als ik een aantal weken later weer hele andere klachten heb.
Na een behandeling bij haar voel ik de energie weer door mijn hele lichaam stromen!


Manja Ik Kom al een hele tijd bij Nakry voor een fantastische shiatsu behandeling. Voel me daarna altijd heel erg fijn. Wonderbaarlijk hoe goed zij elke medische diagnose op shiatsu wijze kan vertalen. Weet iedere plek goed te behandelen.
Ik kan het echt aanbevelen.
Nakry kan goed luisteren is super aardig en straalt de rust uit waar ik naar zoek

Ingrid Door nachtmerries had ik in de loop der jaren toenemende klachten van verkrampingen en blokkades. Ik had al heel wat gedaan om ervan af te komen. Van Shiatsu wist ik niet veel. Toen ik bij Nakry kwam was ik niet overtuigd dat zij mij zou kunnen helpen. Maar Nakry raakte meteen de juiste snaar resp geknelde zenuw en de spanningen kon zij duidelijk verminderen.

Angelika Ik kom al een tijdje bij Nakry voor de shiatsu behandeling. Mijn klachten zijn daardoor verminderd.Nakry legt goed uit waar ze mee bezig is en geeft door haar rustige houding vertrouwen. Zij geeft goede adviezen en daarbij is zij heel integer. Na de behandeling voel ik mij ontspannen.

Corrie E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn